100 люти чушки за 3 минути! Това е голямата цел, която

...
</TD
>100 люти чушки за 3 минути! Това е голямата цел, която
Коментари Харесай

Родопчанин яде 50 люти чушки за 3 минути, целта му са 100

100 люти чушки за 3 минути! Това е огромната цел, която си слага Фердун от Кирково. По този метод коравият родопчанин е в цялостна подготвеност да се впусне в конкуренция и за международен връх, с който да влезе в " Гинес ".

Непобедимият чушкоядец е №1 в цялата страна по надяждане с лютивите пиперки, без значение от сорта и степента на лютивост, които не са проблем за здравия корем на 58-годишния мъж.

" Готов съм за " Гинес ". Ако имам мощна конкуренция, мога да изям 100 пиперки за 3 минути. Когато се явя на съревнование, са ми предложили пари да не се явявам, тъй като нямам конкуренция. Като ме видят, другите се отхвърлят ", описа 58-годишният мъж.

 

Той е несломим рекордьор по надяждане с люти чушки у нас. 50 огнени пиперки за 3 минути глътва строителният механик на фестивала на лютата чушка в Кирково. Постижението му се трансформира както в недостижимо за никой различен в България и до през днешния ден, по този начин и в кандидат за върховете на " Гинес ".

Фердун Абдулрахман е безапелационен, че лютите чушки са най-ефикасната и непобедима ваксина против COVID-19 и всички зимни вируси, които върлуват. Убиват всевъзможни вируси и болести, подвигат имунитета и вършат хората стоманени.

" Гарантирано лютите чушки са щит за организма, повярвайте ми. Хапвайте на всяко ястие, в случай че нямате проблем със стомаха ", поучава читателите на здравият родопчанин.

 

След феноменалното си показване Фердун няма никакъв проблем нито с корема, нито с други значими органи. Дори обича да изяжда по 3-4 пиперки преди обяд и вечеря, с цел да му се отвори апетитът.

Непобедимият чушкоядец е специалист в строителството. Преди това девет години е бил шеф на учебното заведение в близкото село Кърчовско. Бил е учител по информатика, математика, физика и физкултура.

В началото Фердун въобще не подозира, че организмът му има такава дарба. По случайност минава около уредниците на надяждането с люти чушки и пита защо се записват участниците. Един от мъжете му споделя, че това не е за него и няма смисъл да пита. Тогава любознанието се задейства у Абдулрахман и по-късно опустошава всякаква конкуренция по пътя си.

Фердун има задоволително ресурси от лютивите пиперки и за студените зимни месеци. Част от тях са в буркани, други са пресни и чакат да бъдат глътнати на родопската софра.

Той се е разпределил със брачната половинка си по-най-добрия фамилен метод - половинката му се грижи за развъждането им в парника и навън, а Фердун - за скоростното им изяждане.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР